Günümüzün Trendi: Yapı Marketleri

Dekorasyonun gündemde büyük yer kapladığı günümüzde, insanlar evlerinin dizaynlarına büyük önem vermektedir. Ergonomik ve şık bir görünüm yakalamayı amaçlayan ev sahipleri ve iç mimarlar için detaylardan faydalanarak fark yaratmak son derece önem taşır.

Evinizde yaptığınız çok küçük değişikler, evinizi monotonluktan kurtararak enerjinizi yükseltir. Örneğin eşyalarınızı açık renklerde düzenlerseniz, odanız size daha geniş ve ferah bir ortamda olduğunuz hissettirir. Mutfak dolabınızın kapağına taktığınız uyumsuz kulpları, daha uygun olanları ile değiştirirseniz mutfağınızda bir bütünlüğe kavuşabilirsiniz. Ya da bir türlü rahat edemediğiniz banyo lavabonuzu ergonomik bir seçenek ile değiştirerek hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahatlığa kavuşabilirsiniz.

Bu tür değişimleri yapabilmemiz ve eşyalardaki çeşitleri inceleyebilmemiz için çevremizde birçok yapı market mevcuttur. Yapı marketlerin özelliği çok fazla ürüne ve seçeneğe sahip olmasıdır. Bu nedenle alışveriş yaparken kendimiz kaybedebilir, evimiz için iyi bir şey yapayım derken büyük bir karmaşaya sebep olabiliriz. İşte bu noktada işinin ehli olan, bize evimizin ihtiyacı ve zevklerimiz doğrultusunda doğru hizmet ve destek verecek, alanında uzmanlaşmış insanlarla çalışan doğru yapı marketi seçmek çok önemlidir.

Kırveli Yapı Marketleri, tam da istediğimiz bu özelliğe sahiptir. Uzmanlığını; mobilya, ahşap ve inşaat, banyo ürünleri olmak üzere üç ana kategoride toplar. Mobilya kategorisinde dolap kapakları, kulpları ve bilumum orman ürünleri üretmektedir. Ahşap ve İnşaat kategorisi altında; kapılar ve mutfak tezgâhları üretmektedir. En geniş kategori olan banyo kategorisinde ise; banyo dolapları, aynalar, lavabolar, duşa kabinleri, klozetler, küvet ve jakuziler üretmektedir.

Kırveli Yapı Marketleri, kariyer serüvenine Kocaeli Körfez ilçesinde 1993 yılında kapı üretimi ile başlamıştır. Daha sonra mutfak dolabı ve banyo dolabı üreterek ürün yelpazesini genişletmiştir. 2016 yılında ise bu ürünlere mobilya aksesuarları, orman ürünleri ve inşaat malzemeleri eklenmiştir.

Yıllardan beri süregelen tecrübesi ve geniş ürün yelpazesi ile Kırveli Yapı Marketleri, müşterilerinin aradıklarını bulmalarına yardımcı olmaktadır. Sadece satış sürecinde değil satış sonrası verdiği destekler ile de müşterilerinin takdirini kazanmaktadır.

Çok sayıda yeni yapı marketin açılması ile piyasada rekabet ortamı kızışmaya başlamıştır. Bunlardan bazıları yurt dışı kaynaklı ve köklü firmalardır. Bir Türk firmasının ve ürettiği Türkiye menşeili ürünlerin sektördeki bu çetin ceviz rakiplerini geride bırakması ve adından çokça söz ettirmesi gurur vericidir.

Kırveli Yapı Marketlerine azminden, uzman ekibinden ve müşterilerine gösterdiği özenden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarının katlanarak devam edeceğine inanıyoruz. Türkiye’de ekonominin dalgalandığı şu dönemlerde zorluklardan etkilenmeyerek aksine güç kazanarak devam ettiği yolda bir ışık gibi yol göstereceğini ve sektördeki diğer firmalara da örnek olacağını düşünüyoruz.

Siz de Kırveli Yapı Marketleri’ndeki ürünleri incelemek veya alışveriş yapmak isterseniz, Globalpiyasa üzerindeki sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Makale tarihi: 01.02.2019

Ek Bilgiler:

Ek Bilgi Tarihi:

Menü