Firmalar ve Tanıtım Faaliyetlerinin Önemi

Küresel Piyasa’da artık şirketler ürettikleri ürünler kadar yaptıkları tanıtım ile de gündeme gelmektedirler. Örneğin çok başarılı bir makarna üreticisi olduğunuzu varsayalım. Bunu şu an bu makaleyi yazan ben biliyorum, şirket sahibi olarak siz biliyorsunuz ve tabi ki yıllardır iş yaptığınız sektörde adınızı duymuş firmalar biliyor. Fakat bu sizce yeterli mi?

Adını duyurmakta oldukça başarılı olan SDS; Türkiye’de 11 şube ve 3 fabrika ile çalışmalarına devam etmektedir. Şirketin temelleri 1993 yılında atılmıştır. Şirketin ana hedefi iç piyasa ve ihracatta konumu yükseltebilmektir. SDS, ürünlerini ilk elden güvenle tedarik etmeyi amaçlar.

1993 yılında çıkardığı Snapper markası ve bu markaya sahip ürünleri reklam sektörüne bomba gibi düşmüştür. Reklama ayrı bir boyut kazandıran bu pano sistemleri, yalnızca dış mekanları değil mağaza, market, işyeri, sinema gibi iç mekanları da önemli reklam alanları haline getirmeyi başarmıştır. Gittikçe yaygınlaşan ve bir ekol haline gelen bu marka, firmalar için günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olmuştur.

2013 yılında kurulan Plastech firması ise plastik levha üretim süreçlerinde SDS’ye destek olmaktadır. Bu firma da faaliyetleriyle mobilya, mimari, ev dekorasyonu ve display gibi birçok sektörün içerisinde yer almaktadır.

2015 yılında kurulan Zenit Led, ledin olduğu her üründe ve tanıtımda müşterilerinin yanında olabilmek için kurulmuştur. Özellikle Led tasarımlı bir pano ile afişinizi ya da reklamlarınızı süslemeyi düşünüyorsanız size destek olacak SDS iştiraki bu firmadır.

Avery Dennison markası, ekran grafikleri, etiketleme ve ambalaj malzemeleri, perakende grafik malzemeleri ve RFID etiketlerini üretimi ve dağıtımında firmalara destek vermektedir. Verdiği bu destek sayesinde firmalarda iş bölümü ve envanter takibi kolaylaşıyor.

3M organizasyonu ise; Hızlı Tüketim ve Ofis Ürünleri; Reklam, Trafik Güvenliği ve Optik Ürünleri; Elektronik ve İletişim Ürünleri; Sağlık Ürünleri; Endüstriyel ve Ulaştırma Ürünleri; Emniyet, Güvenlik ve Koruma Hizmetleri olmak üzere 6 ayrı alanda hizmet vermektedir.

Bunların dışında Dijitink, Startape ve Adanus da SDS’ye ait üretim gerçekleştiren ve hizmet veren markalardır. Görüldüğü üzere çok çeşitli alanlarda ve ihtiyaç duyulan her tanıtım malzemesinde parmağı bulunan SDS, başarılı bir ürün yönetimine sahiptir.

Ürettiği ürünlerden en göz önünde olanlar; Plastech PVC Foam Levha, Pet Levha, Polistren Levha, Abs Levha, Solid Pc, Plexiglass-Akrilik Levha, Policarbon Levha, Alüminyum Levha, Alüminyum Kompozit Levha, Zenit Led, Snapper, Yapışkanlı Folyolar(3m Avery Startape Adanus) ve Çift Taraflı Bantlar’dır.

Genel olarak faaliyet gösterdiği sektörler; reklamcılık, yapı-inşaat, aydınlatma, asansör, fuarcılık, ambalaj ve makine sanayidir. Hizmet verdiği şirketlerin sadece gereksinimlerini tespit etmekle kalmamakla beraber, müşterilerine fikirler sunmakta ve onlara çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir. Bu yönüyle birçok farklı ürünün güvenilir tedarikçisi olmasının yanında en büyük özelliği zaman tedarikçisi olmasıdır. Sunduğu çözümler ile müşterilerinin zaman kazanmasını sağlamaktadır.

Reklam sektörünün çığ gibi büyüdüğü piyasada, firma imajınız açısından kendi tanıtımınızı yapmanız büyük öneme sahiptir. Kalitenizden ne kadar çok insanın haberi olur, tanıtımınız ne kadar fazla ve doğru araçlarla doğru şekilde yapılırsa satışlarınızın da aynı ivmeyle artacağını hatırlatmak isteriz. Bu bağlamda SDS, yıllardan beri gelen tecrübesiyle size ışık tutacak ve yol gösterecektir.

Makale tarihi: 29.01.2019

Ek Bilgiler:

Ek Bilgi Tarihi:

Menü