FORKLİFT VE FOKLİFT YEDEK PARÇALARI SEKTÖRÜ

Günümüzde her şirket, müşterileri tarafından ürettiği ürünler kadar müşterilerine bu ürünlerin ulaşması sürecinde verdiği destek ile de değerlendirilmektedir. Ürünlerin satış işleminden sonra üretiminden ambalajlanmasına hatta sevkiyatına kadar şirketler sorumluluk sahibidir. Artık neredeyse her şirketin yüklemelerin ve sevklerin gerçekleştirilebilmesi için sevkiyat/lojistik departmanı mevcuttur.

Yapılan yüklemelerde ürün paketleri her zaman hafif ve insan gücünün taşıyabileceği büyüklükte olmayabilir. İnsan gücünün sınırlı olduğu zamanlarda ve daha iyi daha hızlı hizmet için forkliftlerden yararlanmaktayız.

Türkiye’deki forklift sektörü her geçen gün daha da büyümektedir. Bunun sebebi forkliftlerin tek bir sektöre yönelik olmaması ve birçok farklı alanlarda kullanımının olmasıdır.

Günümüzde forklifte olan ihtiyaç daha da artmıştır ve bu nedenle forklift yedek parça sektörü ortaya çıkmıştır. Türkiye’deki forklift sektörünün büyümesine ve teknolojideki gelişmelere bağlı olarak yedek parça sektörü de büyümekte ve çeşitlenmektedir.

Forklift yedek parçası alanında hem kalitesi hem de bizi yurt dışında temsil etmesi vasıtasıyla sık sık duyduğumuz isim Akkuşlar Forklift’tir.

1989 yılında Cumhur Akkuş’un kurduğu firmada iş hayatına giren Kurtuluş AKKUŞ 2011 yılında kendi firmasını kurmuştur. İthalat ve ihracat alanlarında da adından söz ettirmeye başlamıştır. Yurt dışı faaliyetlerinin yürütülmesini sağlayarak şirketi daha da büyütmüştür.

Şirketin vizyonu, Türkiye ve dünyanın her yerinde yaygın, güvenilir ve kaliteli ürünler sunarak, sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılayan, müşterisini ve personelini en değerli varlığı olarak kabul eden, sektörde değişiklikler yaratan, her zaman özel çözümler üreten, evrensel ve saygın bir kuruluş olmaktır.

Misyonu ise,müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini doğru çözümleyen, öneriler sunan, geniş ürün ve hizmet yelpazesi, yüksek donanımlı ve kaliteli personeli ile dünyanın her noktasına hızlı ve etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerin ve sosyal sorumluluğun bilincinde, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan bir forklift yedek parça tedarik firması olmaktır.

Akkuşlar Forklift, geniş ürün yelpazesiyle piyasadaki müşterilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Ürünleri genel olarak; aksesuar grubu, asansör grubu, dingil grubu, elektrik grubu, fren grubu, kaporta grubu, motor grubu, şanzuman grubu, soğutma grubu, yakıt grubu ve yürüyüş grubu olarak sınıflandırmamız mümkündür. Bu grupların altında birçok ürün çeşidi bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi edinmek isteyenler, Global Piyasa üzerindeki Akkuşlar Forklift sayfasını inceleyebilirler.

Akkuşlar Forklift, bilinçli ve eğitimli çalışanları ile de piyasadaki diğer firmalara örnek olmaktadır. Ayrıca yurt dışı ile gerçekleştirdiği ticari ilişkiler sayesinde Türkiye’deki ekonominin canlanmasına da katkı sağlamaktadır. Firmanın başarılarının devamını diliyor ve sektörde adını duymaya devam edeceğimizden emin olarak yazımızı sonlandırıyoruz.

Makale tarihi: 14.01.2019

Ek Bilgiler:

Ek Bilgi Tarihi:

Menü