NÜMAKSAN MAKİNA

Tekstil sektörü, kendi içinde oldukça dinamik bir yapıya sahiptir. Bu sektör, ülkelerin gelişmişlik seviyesine katkıda bulunurken aynı zamanda da oldukça büyük bir istihdam sağlamaktadır.

Tekstilin bir sonraki aşaması ütülemedir. Ütüleme işlemi, tekstil mamullerinin görünümü ve uzun ömürlü olması açısından önem göstermektedir. Aynı zamanda hassasiyetle yapılması gereken bir iştir. Çünkü doğru sıcaklıkta yapılmayan ütü ürünlerin yapısının bozulmasına, istenmeyen izlerin ve lekelerin oluşmasına neden olabilir. Ütüleme öncesi mamulün kumaş türünü belirlemek ve ütü ayarını buna uygun olarak yapmak gerekir.

Ütülemenin amacı kumaş ya da giysilerinin yüzeyini düzgünleştirmenin yanı sıra, en-boy ölçülerini sabitlemek ve görünümünü güzelleştirmektir.

NÜMAKSAN Makina, 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve her koşula uygun ütü makinaları ile sektöre kaliteli bir hizmet sunmaktadır. 3 ortak girişimci tarafından konfeksiyon ütü makinaları ile buhar üreteçleri imal etmek ve servis hizmeti sunmak amacı ile kurularak başladığı serüvenine dolu dizgin ve başarıyla devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren hızlı bir büyüme sürecine girerek uluslararası standartlarda üretim yapan tesisleri ile 4 kıtada 30’un üzerinde ülkeye ihracat yapmakta ve yurt içinde de 300’den fazla müşterisine hizmet vermektedir. Kurumsal yapısı ile sektörde rakiplerinin önünde yer almaktadır.

Sadece satış aşamasında değil, satış sonrasına da verdiği 7/24 desteği ile müşterilerini yalnız bırakmamakta, olası her türlü komplikasyon ile yakından ilgilenmektedir.

NÜMAKSAN her geçen gün gelişen ihracat ağına yeni ülkeler eklemiştir. En son ihracatını Rusya’nın Karaçay-Çerkez Cumhuriyeti Özerk Bölgesi’ne göndermiştir. Katıldığı fuarlar ile de kalitesini birinci elden sergilemektedir. 24. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri Fuarı’na katılım göstermiştir.

Ürettiği konveyör triko ütüsü, triko teyel açma ütüsü, düz triko ütüsü, kapaklı triko ütüsü, buhar üreteçleri, konfeksiyon ütü makinaları yanında piyasaya sürdüğü ikinci el makineler ile de sektöre hareketlilik katmaktadır.

NÜMAKSAN Makina’nın ürettiği tüm makinalarda enerji tasarrufu, zaman ayarı, güçlü buhar özellikleri mevcut olup üretimlerini Avrupa standartlarında gerçekleştirmektedir. Ayrıca her ürünün ve tüm malzemelerin garantisini sağlamaktadır. Sektörde tanınan ve bilinen birçok markadan aldığı referanslar sayesinde, kalitesini tescillemiştir. Makina ve yedek parçalarda teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini güncel tutmakta, dolayısıyla müşterilerinin isteklerini karşılamaktadır. Gelişimine ve üretimine devam etmekte olup sektörde adını duyurmaya devam edecektir.

 

Makale tarihi: 17.12.2018

Ek Bilgiler:

Ek Bilgi Tarihi:

Menü